20100420

Johor Bahru 2010

Minggu lepas. Buat pertama kali untuk tahun 2010, gua pulang ke kampung halaman. Last gua balik masa sepupu gua kahwin November 2009. Zaman study dulu pun tak pecah record macam ni. Nasib baik kucing gua dekat kampung kenal gua lagi. Keh..keh..

Gua balik dengan basikal kesayangan. Saja nak merasa kayuh dengan Rider Jalan Duku and the gang. Dapat lah kenal-kenal rider belah selatan. Jumaat malam layan road pusing-pusing Pasir Gudang 40km. Ahad pagi pula layan offroad hutan Plentong 30km. Memang orgasm! Penat tapi sangat-sangat berbaloi. Lepas ni memang balik JB wajib bawak basikal sekali.


Empangan Sungai Layang katanya.

Notakaki: Amacam Scandal baru gua? Baik?

4 comments:

dewajiwa said...

mantappp~!
beli carrier la terus. heheh. 30km ye. jauh gila tu

Rembo said...

Tanggang!

iyan said...

dewajiwa;
aku pakai rack kat belakang tu je..
bole la dari tak ada...

rem;
gua x balik sbb mak bapak gua rajin dtg KL...
tgk cucu katanya...

ixwan omar. said...

perhhh! mantap laa!