20090209

Imbas kembali 2005; Sang Bangau Meniti Aur versi aku.

Aku terpanggil menulis ini semua selepas terbaca entry Sang Bangau Meniti Aur dari blog Mael.
Entry itu betul-betul mengingatkan aku pada satu tempat yang pernah menjadi singgahan aku dan juga kawan-kawan yang lain suatu masa dulu.
Bergelak ketawa seperti tak punya hari esok.
Riang gembira walau baru lepas terlibat kemalangan motor.
Hitam, pahit, masalah, duka pergi mengikut derai ketawa.


Dari petang....



Membawa ke malam...





Ini gambar 2005. Lihat, betapa gembiranya kami.
Keadaan sudah jauh berbeza. Itu saja yang mampu aku ungkap.

Notakaki: Muka aku ada muka baru lepas accident moto? Langsung tak ada kan?

13 comments:

c!k baBy said...

uikss..
perot reza nampak!
aurat tu..

reza! said...

mane ada aurat,kan xnampak pusat..
hahaha

bapak kurus aku..
huhu..

Rajuna said...

sila sebutkan lokasi, over.

c!k baBy said...

hahaha..
reza bangge kot tgk tubuh badan die kurus tyme ni.
:D

susudalambotol said...

kenapa anda tak dtg?

iyan said...

cik baby:
dulu2 nampak perut xpe. jangan skang. x lalu mkn dibuatnye.

reza:
xde la kurus mn pun...

rajuna:
tepi2 danga bay jek. port beromen. tp skang gua dgr line da panas.

susu dlm botol:
erk...
tp sy da hantar wakil...
sy ada hal di JB...
anyway congrats!

LuVLyHoNeYLuV said...

yanz..aku nga cari rodo tuh..
kalo ko tau dia katne, bgtau aku ek..

nuruz said...

heh, ctu port beromen eh?? mcm ade pengalaman je..

jenjibam said...

peh..dulu..masing2 tummy trim.
sekarang..masing2 punya perut dah macam tabung babi.

iyan said...

luvlyhoney:
ayep ckp ade jek...
da pakai scrambler da rodo skang...

nuruz:
pengalaman kawan-kawan...

jenjibam:
reza jela...
perut yang lain2 sume slim lg...
hahaha

BudAk hijAu said...

nak jgk kuasa yg ada api cm 2!!

jenjibam said...

2005.. time ni wa kenal2 dengan lanbuyut. takde lanbuyut, wa tak kenal lu org la.

yusridahmati said...

ok.. bangau2 sakalian