20100214

Offroad Kota Warisan/13022009



Masih lagi bercerita tentang basikal. Pagi semalam layan offroad Kota Warisan. Track sawit berbukit-bukit. Training untuk Sri Iskandar MTB Exploration di Perak hari Ahad depan. Boleh tahan penat. May be sebab dah lama tak layan offroad. Lepas balik dari Monsoon Ride bulan 12 hari tu, sibuk dengan outstation. Kalau ada pun kayuh road sekitar-sekitar Putrajaya. Boleh la daripada tak kayuh langsung. Itu pun tercungap-cungap. Nasib baik dapat cover buat muka steady depan Ezlyn HaiHaiBabai yang ada kat situ time tu.

Gua harap gua steady kayuh sampai garisan penamat. Gua tak letak harapan tinggi. Menang no 1, naik podium atau dapat cabutan bertuah. Sebabnya ini lah jamboree yang menyediakan track terpanjang yang pernah gua join. 55km. Bukan dekat-dekat. Dapat kayuh sampai habis pun da cukup baik.

2 comments:

saya.L-A-N-N said...

Steady Iyan!

reza! said...

artis siak kayuh dgn ezlyn dan juga arash mohamad, eh xsilap abg ni artis jugak kan? vokalis kumpulan LELA? kan kan..