20100209

Pedal Cleat



Lama juga gua mencari kasut yang sesuai. Finally jumpa juga. Kasut lama dah jahanam. Ini semua akibat kerakusan trail Gambang Monsoon Ride hujung 2009. Kasut sukan biasa saja. Tertanggal 2-2 belah tapak. Sekarang ni dah dapat kasut untuk cycling . So, lepas ni boleh la try pakai pedal cleat. Orang kata kalau pakai cleat climb memang mantap. Tapi kes tersungkur sebab lupa buka cleat pun banyak juga.

4 comments:

reza! said...

mane dpt beb?
berapa harga?

nuruz said...

reza: ini ade jual la kat danau. rm70 je sepasang. ko blh beli 4 pasang kalau ko nak.

Rembo said...

cilakak.

gua punya beskal, tak kuar kuar lagi. errrghhhH!!!

Nyahmampat said...

buat turun tangga time lift rosak pun steady jugak ni...