20100322

Imbas kembali 2005: Kongkong Emo Hardcore



Vocal: Ismail Arsad
Guitar: Reza Ramli
2nd guitar: (gua lupa nama mamat ni. Keh..keh...)
Bass: Nazarudin Rembeli
Drum: Syukri Basha
Lokasi: Kedai Kopi Taman Cahaya Masai, Kong-kong
Tarikh rakaman: Sekitar 2005

Bass tertinggal? bass laju? drum lambat masuk? 2nd guitar tak bunyi? guitar bunyi kuat sangat? vocal tak best? Pergi jahanam!!!

...

Dah lama gua pendam hajat nak up video ni. Tapi rasa macam malu pulak. Maklum lah main tak tight. Banyak part yang kantoi. Muda lagi masa ni, usia baru nak 20-an. Tapi sebab muka Reza Ramli paling clear, gua teruskan niat baik gua.

Notakaki: Lepas ni gua up video jeming lagu maikemikelromen pulak. Keh..keh...

10 comments:

dewajiwa said...

keh keh keh.
sempoi rabak. best apa. raw, genuine.
bleh high dalam dunia sendiri.

lu kat Kong Kong ke weh dulu?

iyan said...

dulu gua prektikal sana...
tumpang sewa dengan student poli kongkong...

Rembo said...

celaka lah. ini cover lagu Her Last Whisper ni. Kan?

Rembo said...

http://www.youtube.com/watch?v=33KVX0GErJY

ni version ori weh. Lu nampak sapa tengah slam pakai baju Poison The Well sambil tutup mata?

He he he

reza said...

damn, ni kalau her last whisper dgr pun rabak beb,keh keh keh..

iyan said...

rem;
aah. her last whisper...
video tu gua da tengok...
gua dtg jgk gig tu...
tgk band power = ZERO FEBRUAURY
keh..keh..
lu bkn ttp2 mata je...
siap melayang lg...

reza;
keh..keh...

Rajuna said...

zero february ganas weh. lambung mikrofon tuuuu kah kah kah kah

jenjibam said...

banyak jasa siak studio nih.

bdk lading 4 said...

peh...
segan siak gua...

Toad McFroggy said...

hhahah! mane part aku pusing2 mic tu iyan? hahahha