20090529

Lalang

Petikan sistem pesanan ringkas dari handphone gua malam semalam.

"Malam ni futsal. Lu turun tak?"

"Turun, gua datang bertiga"

"Lu bawak siapa? Mae?"

"Gua bawak Puyol dengan Pique..."

"Jangan sampai gua siku Puyol lu...."


***

Barcelona menang semua sibuk jadi lalang. Time ni la semua tiba-tiba jadi fans Barca. Padahal malam final tu baru tahu siapa Puyol, Pique, Messi etc. Entah-entah tak tahu langsung. Dan-dan time nih status kat YM nak tulis itu ini pasal Barca menang, kat blog nak up pasal Barca. Padahal sebelum ni tak into pun hal bola sepak. Yang bikin gua makin panas bila fans ChelSHIT, LiverFOOL, ArSEN(G)AL semua sibuk mengutuk. Semua nak jadi lalang. Cuma satu gua nak beritahu, at least MU ke final.

Notakaki: Gua still fans Manchester United sampai bila-bila. Bukan macam lu orang, LALANG!

11 comments:

Syebi Burn said...

Hahahaaa..okie, cool..
MU big fan ni...hahahaa
Impressed nya!

Nyahmampat said...

Hidup tiket RM58....

iyan said...

apa barang tiket 58???
tiket 308 la berani...
hehehe...

Rambo said...

gua sebagai seorang yg bijak pandai, bukan untuk mengutuk. tapi melahirkan rasa kecewa bila tgk man united main macam sampah.

Itu realiti. tahap permainan Man U macam bukan main kat final.

violet said...

fan MU gak...saje nak "enter frame"

nuruz said...

saye bukan penyokong mane2 pun. hehe.. sy ikut je mane yg bf sy sokong. anyway, thanks for the tix! ^_^

Nona Zainuddin said...

agreed with that
tetibe je nk hentam mu
tetibe je jd fans barca
pdhal pencinta chelshit ngn liverfool tu
ceyt-main mcm haraaammmm je

atleast man u make it to the final la wehh.
glory2

jenjibam said...

betol2.
gua sokong.
ntah sape ntah puyol, pique tu.
lu pique la sendirik.

Nizam said...

aik emo nampak?hahaha.lex ah tahun depan ada lagi.tu pon dpt pegi final coz ada advantage lawan team ayam.baik takyah wei!

Rajuna said...

yang penting deportivo tetap maintain.

dulik ah.

goshafex said...

so ble kite nak sttle nie?

btw..
weekend nie balik jb jom!