20090419

Hantu



Aku ingatkan, jangan ajak aku mengeteh kat kedai siam bawah rumah seperti waktu tertera pada poster kalau tak nak kena tendang!

Notakaki: I love you Cheryl Samad!

7 comments:

Cheryl Aida,eh Samad said...

Love U too idzwan,
ahaks

peijan said...

best ke? tp tv8 aku takdapat ar kat umah aku demit

yanasaja said...

i love u zahiril adzim...

zahiril adzim adalah dalam poster ghost yg berdiri 4 orang dan kedudukan koordinatnya ke-3 dari kiri.

love u again zahiril adzim

c!k baBy said...

i love u anding!
eh tu anding ke?
hee :D

*ewah2 kau suke suki jek i love u cheryl samad!*

peluk cium said...

best ke cite ni? aku penah tgk skali je dulu..

iyan said...

Ini antara drama melayu terbaik yg pernah gua tgk...
Jauh berbeza dgn cerita melayu TV3...



p/s:pijan, meh dtg umah copy ghost season 1.

artfieda said...

best giler tahap babun..dr 1st season mmg dah kaki citer nih..btol lah..mmg makan kaki lah sapa yg sebok2 nak ajok ngeteh time citer nih...

uuuhhh zack imran!!

-fhiedah-