20090416

Nak Kena Tendang?



Team gua menang lu cakap nasib. Tak fight la, itu la, ini la.
Team lu kalah, lu cakap kalah bermaruah, melawan bla bla bla....
Lu nampak tak brader hooligan kat atas tu?
Lu nak kena tendang???

21 comments:

budak lading 4 said...

gua malas nak komen apa2...
muka luorg dh menunjukkan perasaan gua...
GLORY2!!!

pelukdancium said...

hahaha best2!! nice pic.. :) sape yg wat?

Anonymous said...

wow!!!!!!!!!!!

nuruz said...

yek! gelinye muke sume2! x leh blah! hahahahahaha.. ni mesti 1 baju share 3 org, kecuali masjibek la.. huhuhu

moqh said...

hahaha..gua terus buat header...

iezah said...

ha ah..betul nuruz 1 baju share 3 org..hahaha..dh tgk lama dh sblm dorg upload g xblh blar kn..huhu..

iyan said...

cemana nak share bj?
amek gambar nih gune tripod n timer pd kamera...
hah?

FarEast said...

aku nak join juga hooligans kt atas ... next time aku nak juga ader dlm gambar ... hehe

nuruz said...

betul kak izah! sokong! huh..
ahhhh.. tade2! share jugak. mcm x leh edit je.. ceh.

moqh said...

nanti nak amek gambar..gua panggil lu fareast..

nuruz, iezah..cantek sket..penat gua setup camera tuh.

syimir said...

tak yah nak cakap banyak...umum dah tau man united juara lagi season nie...and tak yah cakap banyak,liverfool memang bangang pon...hahaha

iezah said...

moqh n yan : xpyh lar mcm gua xtau saper yg ader bj n saper yg xder bj MU tuh..huh..blar ar..!

Nizam said...

hahaha..lwn team ayam bole la bang!ce jumpe barca ke masa draw aritu.

mula dengan K. said...

gua dah agak dah..aura gelabah dari sini rupenye..

Anonymous said...

ha ah laa... aku bukak je link ni terus aku dah raser aura yg amat geli disini... nak kene tendang tu boleh... kasi tepi skit... jangan bagi tengah... nanti org tepis bola tu... macam malam tadi...

Anonymous said...

mak aih gelabah giler site ni..... malas nak cakap... bebudak man u ni cakap laaa aper pun.. diorg bukan dapat terima kalau kalah...macam2 alasan keluar

iyan said...

woi...woi...
tules nama la kalau berani...
jgn ckp pakai hidung!

mula dengan K. said...

gua gelak gila ni..sape 2 ekor anonimos ni?...nak support ke tak ni?...

azman said...

ketewasan semalam tak nak war-war kan ker? salah padang la, salah ref la, macam macam pesen MU ni.....nak rangkul 5 ???? dah terlepas, macam kentut.....lepas je la....

Anonymous said...

jgn hirau diorg tu..jom rehatkan kepala..main game cute giler http://abah-hang.mybrute.com

moqh said...

cuba tgk date
entry nih utk game apa..
MU vs porto - 2nd game
bukan MU everton
bengap ya amat!