20090622

Imbas kembali 2006 - Jinggo

Ini kucing bujang peliharaan gua dan rakan serumah masa menyewa kat Tanjong Malim. Nama dia Jinggo. Hobi dia tidur. Bila lapar, memekak satu rumah. Bila kenyang, tidur berdengkur. Banyak kali juga botol hinggap kat kepala dia sebab bising masa orang tidur.






Bila dia tidur, gua tak bagi can. Gua bising-bising sebelah dia.

Notakaki: Gua harap Kambing dan anak-anak, Bro, Kembang (list kucing-kucing gua masa menyewa kat sana dulu) tak kecil hati dengan gua. Lainkali gua up gambar lu orang pula ok?

11 comments:

Anonymous said...

hahahah puas kne buli la ini kucen....keh2.....
dgr citer dah mati la yan...hmmm
uden la bgtau....
bkn kte pggl kambeng ker ni???

ejat

khadijah said...

gambar last sekali tak boleh blah.
hahaha.

reza! said...

dah hilang belum kucing ni?

vee said...

hihihi tido nak mcm org. menurun tuan dia ke pe? :P

violet said...

comey nyer jinggo ni..
mmg betul la hobi asik tdo haha
- hmm kalau laaa sk kucing..

dellia said...

sian kucing tu kena buli.. huhu

delina said...

tido melepek abes. haha

mim said...

gua nak berkucing gak ah.haha

yanasaja said...

gambar yg 1st mcm cicakkkk..hahahah mcm cicak yg kene jentik pastuh jatuh dan terkangkang.hahahaha


gmbr last mcm tgh azan pulakkk....hebattttt ar kuchen nehhh

Luke Chadwick said...

gua igt kucing lu tgh takbir la rsnya.
comel dok !

paranoid of death said...

Iyan, gila comey kucing ko ni.. hehehe..dia nye style tido pun mmg bergaya la..hehe