20091012

Night Offroad Kota Warisan

Sabtu lepas gua meluangkan masa untuk night offroad kali ke-3 anjuran Puncak Jalil Mountainbike. Ini semua sebagai persediaan menghadapi ECC MTB Night Jamboree di Melaka pada 24/25 Oktober ini. Gua harap gua dapat kayuh sampai ke garisan penamat. Nombor berapa tak penting, yang penting kayuh sampai habis dan dapat medal. Ada ke target kayuh sampai check point 2 je? Tak ada masa depan langsung!



Notakaki: Amacam Reza? Kalau lah lu bawak basikal hari tu....

4 comments:

reza! said...

gua segan ar, nnt gua sorang jek pakai halogen light,kekeke

iyan said...

lampu kedai 2ringgit pun ada yang pakai...
ini kan pulak lampu puluh2 ringgit lu...

dewajiwa said...

lampu lip-lap aa baru rokes.
heheh. selamba.

Putrajaya Mass Ride tak join kaa?

Nabil Fizri said...

selonok hidup seorang biker eh