20090804

Hikayat Putera Shazlan


Gambar oleh Del.

Ini kalau anak buah gua tengok confirm jelous ni.

6 comments:

Haqim Zolkefli said...

dia pernah panggil aku naik stage lepas tu kata aku tak hensem. bila dah sudah interview aku..aku minta hadiah..dia bagi coklat murah sangat. impossible tau budak ni.

Nyahmampat said...

Lu pun dah layan line-line artis yer,,, hebat benor awok sekarang nie...

AMMOSHAM said...

gua tgk lu dah tahap artis-artis astro sekarang...

BudAk hijAu said...

macam ku knl itu budak!hehehe..

mim said...

gilalah dah jadi geng artis

delina said...

muka sama dah macam adik beradik. hehe