20090112

TNB Research vs Petronas Research

Atas dasar tanggungjawab pada syarikat tempat aku bekerja, akhirnya aku turun padang Jumaat lepas.
Ini kali pertama aku bermain untuk skuad TNBR FC setelah hampir 2 tahun aku bekerja di TNB Research.
Last bermain bola padang waktu karnival asrama masa sekolah teknik dulu.
Boleh tahan dia punya lama.

Sebelum nih aku sekadar duduk di tepi padang atau langsung tak datang dengan memberi alasan yang "relevan" pada skuad bola sepak TNBR FC.
Walaupun team aku kalah tipis, aku tetap puas hati dengan corak permainan aku pada petang tuh.
Semuanya masih seperti dulu. Control, crossing, dribbling, heading, passing, tackling sampai 2 2 tapak but tanggal pun aku tak perasan.
Apa cerita but bola baru beli da tanggal tapak? 2 2 belah pulak tuh!


Notakaki: Alasan paling "relevan" pernah aku kasik; nak balik cepat sebab nak tengok Manjalara. Amacam? Best tak alasan?

Emelda Rosmila bersama peminatnya.

15 comments:

reza said...

Lu pakai but bola cap ayam mmg ah tercabut tapak..

Sapik botak???

iyan said...

ayam tak ayam sangat la but bola gua...
sama tajuk dengan jersi england.

nuruz said...

bertajuk UMBRO. tahnye.. tapak pon leh tanggal.
kate bukan peminat, nih yg up2 gamba ape ke hei nye yeop!

jenjibam said...

lomokids bersama peminat lomokids, emelda.

nnt wa up gamba peminat wa pulak.

sapik said...

ni kalau aku buat video balik sedap ni.

tengok saja muka jibam. stim di belakang sana.

iyan said...

sapik : tengok muka sendiri dulu pik...

c!k baBy said...

ni mesti tyme kat pwtc ni.

wah emelda pon peminat lomokids seyh!

moqh said...

muka sapik macam baru lepas....baligh

Nizam said...

tangan aku skit lagi nk kene tetek dia!hahaha

ira zaki said...

eiiuww..nizam..ko ustad lomokids jgn nak over2 keh..
apsal aku takde dlm pic tu?
hehe..sapik..

iyan said...

ira zaki:
nizam ustaz mende....
byk mencarut kat blog dia tuh...

dellia said...

nizam ustaz?
hahahahaha..
terbalek dunia..
:P

ira zaki said...

tp selama 2 hari kat youth '09 tu,
die dah istiharkan 2 mende haram..
1. cover diana pigskin
2. air malta
kire ustad la tu..
ustad suke mencarut..hehe..

Nizam said...

oi,main kasar nampak?
haha siot je kan.
aku tak layak jadi ustaz k!

sapik said...

nizam part time ustaz sekolah.

rambut tak boleh cecah kolar, mahupun kening. muahaha